Dra. ELENA FERRER

Metge investigadora

Unitat VIH i MTS, Servei de malalties Infeccioses

Hospital Universitari de Bellvitge- IDIBELL

L’Hospitalet.08907 Barcelona

Espanya

Al setembre del 2018, de forma molt prematura, ens va deixar la nostra estimada compañera Elena Ferrer, metge investigadora de l'Unitat de VIH i ITS, del Servei de Malalties Infeccioses del Hospital Universitari de Bellvitge.

Més de 20 anys de dedicació al VIH, va ésser probablement una de les persones del nostre entorn amb més experiència, nombre de pacients visitats i assajos clínics realitzats. Sempre des de una posició discreta per voluntat propia, sense voler "llums de neó" com ella deia, ens va ensenya una manera de treballar amb rigor i exigència que va col·laborar de forma essencial a donar crèdit a l'investigació clínica del nostre grup.

No menys important, la seva calidesa, dedicació e implicació amb els pacients que la va fer tan estimada per ells i que després de dos anys de baixa per una cruel malaltia, encara la troben a faltar, li escriuen emails i esperen en va la se tornada.

En els darrers anys va obrir amb gran entusiasme la consulta de prevenció de cáncer anal de la nostra unitat.

Ha marxat una professional excel·lent i millor persona, i no son només paraules que es solen dir. Son una veritat que ens fa sentir privilegiats per haver-te tingut  tants anys amb nosaltres.

Descansa en pau i gràcies per tot estimada Elena, de part dels teus companys i pacients.