Dr. LORIS TRENTI

Metge Adjunt

Unitat de Cirurgia Colorrectal

Servei de Cirurgia General

Hospital Universitari de Bellvitge – ICS

Barcelona – Espanya des de 2011.

Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Modena i Reggio-Emilia (Itàlia) en 2004. Va obtenir l'Especialitat en Cirurgia General i Digestiva per la Universitat de Modena i Reggio-Emilia (Itàlia) en 2010. Va tenir una research Fellowship en l'Institut de Malalties Digestives de la Cleveland ClinicFoundation - Cleveland, OH (EE. UU.) l'any 2008. Va obtenir el Doctorat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, Espanya en 2017.

Des dels últims anys de residència la seva activitat clínica s'ha centrat en el camp de la cirurgia colorrectal amb particular dedicació al càncer colorrectal, al càncer d'anus i a la cirurgia mínimament invasiva. Des de 2011 és adjunt en la Unitat de Cirurgia Colorrectal del Servei de Cirurgia General de l'Hospital Universitari de Bellvitge i membre de la Unitat Funcional de Càncer Colorrectal (UFCCR), que és centre de referència per al tractament del càncer de recte i d'anus de l'àrea sud de Catalunya. Les seves principals àrees de recerca clínica se centren en el càncer de recte, qualitat de vida,  malaltia diverticular de còlon, càncer d'anus i displàsia anal i proctología.

És expert en el diagnòstic i tractament de les lesionis anus-genitals secundàries al Virus del Papil·loma Humà (VPH) i des de 2013 participa al programa de Screening de Càncer d'Anus en pacients VIH actiu coordinat per la Unitat de VIH de l'Hospital Universitari de Bellvitge – ICS.

És membre de l'Associació Espanyola de Coloproctología (AECP), de l'Associació Espanyola de Cirurgia (AEC) i de la InternationalAnal Neoplàsia Society (IANS) i revisor de diferents revistes científiques nacionals i internacionals.