SILVINA   MAGNANI

Psicòloga Clínica

Unitat VIH i MTS, Servei de malalties Infeccioses

Hospital Universitari de Bellvitge IDIBELL

L’Hospitalet.08907 Barcelona

Espanya

Silvina Magnani ha estat treballant a Barcelona com a Psicòloga Clínica en la cura de persones amb VIH des de 1999.

Durant els primers dotze anys, ha desenvolupat projectes nacionals i internacionals per a nens, adolescents i famílies afectades pel VIH; i programes per a dones. En el 2010 es va unir a l'equip de la Unitat de VIH de l'Hospital Vall d'Hebron (Barcelona) i en el 2014 al "Programa d'Adhesió Integral al Tractament" (PAIT).

El PAIT va ser dissenyat per abordar les dificultats associades amb el compliment farmacològic en les persones que viuen amb el VIH, des d'una perspectiva integral. La prioritat és millorar la qualitat de vida i ajudar a combatre l'estigma i la discriminació. El PAITtreballa en les instal·lacions de la Unitat de VIH / SIDA de l'Hospital Universitari de Bellvitge(l'Hospitalet de Llobregat), treballant en estreta col·laboració i coordinació amb l'equip mèdic, l'equip d'infermeria i uns altres.

El programa brinda assessoria psicològica individual, familiar i grupal per abordar les dificultats psicològiques i emocionals, brindar suport i informació sobre el VIH, tractaments i brinda atenció / derivació als recursos socials per evitar i reduir l'exclusió.